HOMEticket - Nyomtasson otthon belépőjegyet!

A HOMEticket a Ticketportal webáruházának legnépszerűbb szolgáltatása, melynek segítségévell saját magunk nyomtathatjuk ki az interneten megvásárolt belépőjegyeinket, egy egyszerű nyomtató segítségével. A HOMEticket-nek köszönhetően nem kell a jegyirodába látogatnunk, és a rendszer használatához csak internetkapcsolat, egy bankkártya valamint egy nyomtató szükséges.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A HOMETICKETTEL KAPCSOLATBAN
Hogyan vásárolhatok HOMEticket-et?
A Ticketportal weboldalán regisztráció és bejelentkezés után válasszuk ki a keresett rendezvényt, előadás időpontot és a megvásárolni kívánt helyeket, majd továbblépve a kézbesítési módoknál válasszuk a HOMEticket opciót. A sikeres fizetés után azonnal ki tudjuk nyomtatni a jegyeket.

Minden rendezvénynél igénybe vehetem a HOMEticket szolgáltatást?
Csak a logóval ellátott rendezvényekre vásárolhatunk otthoni jegynyomtatással, mivel a szolgáltatás csak akkor vehető igénybe, ha ehhez a rendezvény szervezője hozzájárul. A webáruház kínálatának túlynomó többségénél ez a lehetőség már adott.

Miért érdemes a HOMEticket szolgáltatás segítségével otthon kinyomtatnom a jegyeimet?
Mert az internetes vásárlás után azonnal hozzáfér belépőihez, így megkíméli magát a hagyományos jegyvásárlásnál sokszor elkerülhetetlen várakozástól, sorbanállástól, telefonálástól. Ráadásul így akár az utolsó pillanatban is megvásárolhatja jegyeit (ha azok még nem fogytak el, ill. ha a rendezvény szervezője nem zárta még le az értékesítést).

Biztosan bejutok otthon kinyomtatott jegyemmel a rendezvényre?
Igen, a HOMEticket szolgáltatás segítségével értékesített rendezvényeken elfogadják ezeket. Az otthon nyomtatott jegyek ugyanazokat a grafikai elemeket tartalmazzák, mint a hagyományos módon vásárolt Ticketportal - belépőjegyek.
Szükségem lesz a jegy kinyomtatásához valamilyen különleges számítástechnikai eszközre?
Nem, a nyomtatáshoz egy egyszerű tintasugaras vagy lézernyomtató is használható.

Mi történik, ha az otthon nyomtatott belépőjegyet lefénymásolják, vagy többször kinyomtatják?
A rendezvényre való beengedéskor a szervezők ellenőrzik az otthon nyomtatott belépőjegyeket is, a rajtuk található vonalkód ill. sorszám alapján. Ez biztosítja, hogy ugyanazzal a jeggyel minden rendezvényre csak egy személy juthat be. A jegy másolását a törvény tiltja és bünteti - ha valaki jegyét lemásoltatja, akkor is csak az elsőként érkező jut be, a többiek pedig a törvény szerinti felelősségre vonásra számíthatnak.

Mit tegyek, ha nem sikerült kinyomtatnom a HOMEticket belépőjegyeimet?
Ellenőrizze számítógépe beállításait az alábbi ismertető Beállítások menüpontja segítségével.

Mit tegyek, ha már kifizettem a jegyeket, de valamiért nem sikerült kinyomtatnom?
Kövesse az alábbi ismertető fenti Használat  menüpontban, a „Jegyek újranyomtatása” résznél felsorolt lépéseket.

Miért van szükség a HOMEticket vásárlók esetén személyazonosításra is?
Ez az intézkedés a vásárlók biztonságát szolgálja: a rendezvényszervezőnek a beengedéskor lehetősége van arra, hogy név szerint is ellenőrizze azt, hogy a jeggyel bejutni szándékozó (több jegy vásárlása esetén egyikük) azonos-e azzal a személlyel, aki adatbázisunk szerint a belépőjegyet vásárolta, vagyis hogy a jegyek jogos tulajdonosa szeretne-e bejutni azokkal. Ellenkező esetben a rendezőnek lehetősége van a beléptetést megtagadni.

FONTOS INFORMÁCIÓ
A HOMEticket szolgáltatás segítségével kizárólag az interneten keresztül vásárolhatunk belépőjegyeket, saját nyomtatással. Ennek megfelelően, ha Ön más csatornán keresztül vásárol HOMEticketet, vállalja annak kockázatát, hogy egy másolatot vesz meg, és ezzel a rendezvényre való bejutását kockáztatja.

A JEGY MÁSOLÁSA SZIGORÚAN TILOS!

- Kérjük ne adjon lehetőséget belépőjegyének másolására, eltulajdonítására, mivel az azzal való visszaélés esetén nem tudjuk garantálni az Ön bejutását. Amennyiben az Ön belépőjének hamisításából a rendezvény szervezőjének kára származik, az okozott kárért Ön felelősségre vonható. A rendezvényre való zavartalan bejutás érdekében a rendezők kérésére igazolja személyazonosságát.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK -

A belépőjegy nem váltható vissza. A belépőjegy másolása, hamisítása bűncselekmény, amelyet az adott ország törvénye büntet. A belépőjegy megvásárlásával a felhasználó elfogadja a rendezvény és a programhelyszín házirendjét. A rendezvény elmaradása esetén a szervező 10 napon belül jelzi a visszaváltás feltételeit. A rendezvény szervezője nem vállal felelősséget az Ön vagy más látogatók magatartásából adódó esetleges sérülésekért vagy anyagi károkért. A rendezvény szervezője a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

HA PROBLÉMA ADÓDIK - Kérjük olvassa el a szolgáltatást bemuitató részletes tájékoztatónkat! További kérdéseivel, problémájával keresse munkatársainkat munkanapokon 10-18 óra között a +36-30-533-99-33 vagy a +36-1-302-2942 telefonszámon, illetve a help@ticketportal.hu

e-mail címen
Top