Hosszabb lesz az idei Deja Vu fesztivál

Idén a korábbiakban meghirdetett 3 nap helyett 5 napig hódolhatnak a 90-es évek bulihangulatának a Deja Vu fesztivál látogatói, mindezt változatlan bérletáron.

Bár előzetesen 3 napos fesztivált hirdettek meg a Deja Vu szervezői, a programok közben bővültek, és a rajongók örömére „csak" 5 napba fértek bele, de a bérlet ára így sem nőtt.




A programkínálat bővülése a fesztivál időpontjában is változást hozott: június 4-én (szerdán) a szülinapos Scooter nyitja a külföldi fellépők sorát. Természetesen aki a korábban vasárnapra meghirdetett program miatt váltott napijegyet, belépőjét szerdán használhatja fel. A német sztárcsapat mellett Betty Love és a Kerozin adja a felütést a nyitónapon.
Csütörtökön egy különleges tematikus nap várja a fesztivál látogatóit, ennek részleteiről később tájékoztatnak a szervezők.

Pénteken érkezik Mr. President és Haddaway, de a 90-es évek megidézésének jegyében a fellépők közt mindenképpen helye van Kozsónak, a Groovehouse-nak és a Kozmixnak is.

A szombati program ott folytatódik, ahol a péntek esti befejeződött, vagyis jön egy újabb sztárdömping, melynek során dj Sash! és a 2Unlimited pörgeti fel a szegedi nagyérdeműt Sári Évi, a V-Tech és Dobrády Ákos mellett.

Vasárnapra pedig egy másik különlegesség: az elmúlt évek hazai tehetségkutatóinak legnagyobb kedvencei mutatják meg, miért választotta annak idején őket a közönség. Pál Dénes, Muri Enikő, Király Viktor, Janicsák Veca és Kökény Attila után az MDC-vel fellépő R-Go zárja az 5 napos fesztivált.

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek a Deja Vu fesztiválra Ticketportal jegyirodáiban
Deja Vu fesztiváljegyek az interneten otthoni jegynyomtatással



Top