Alter Bridge: júniusban koncert Budapesten

A napokban vált hivatalossá a hír: június 11-én Budapestre látogat az amerikai Alter Bridge zenekar. A 10 éve működő együttes a Creed zenei örökségét fejleszti tovább, és Myles Kennedy személyében a legutóbbi Slash turné énekese is őket erősíti. A népszerűsége csúcsán járó zenekar Fortress című új lemezét mutatja be a Petőfi Csarnokban.

2004-ben jött létre az Alter Bridge, mely voltaképpen az Egyesült Államokban rendkívüli népszerűségnek örvendő Creed zenészeiből áll, akikhez az a Myles Kennedy csatlakozott énekesként, aki tavaly Slash oldalán nyűgözte le a magyar közönséget kifogástalan énekhangjával. Myles és a zenekar gitárosa, Mark Tremonti remek dalszerző párosnak bizonyult, így a hard rock / metal zenekar népszerűsége is egyre nagyobb magasságokba emelkedik.

A tagság nem feszül bele a közös munkába - talán ennek is köszönhető, hogy az elmúlt 10 évben csak négy közös lemezt adtak ki, de azok viszont mind kiforrott anyagnak bizonyultak. Az elmúlt időszakban Myles Slash-sel készített egy albumot, Mark Tremonti saját lemezt adott ki, aztán pedig a Creed adott néhány koncertet az Egyesült Államokban. Az új Alter Bridge lemez végül tavaly októberben jelent meg, Fortress címen. Az Addicted To Pain című új videó itt látható:

A zenekar tehát egy töretlenül sikeres karrier csúcsán, új lemezzel érkezik a magyar fővárosba: június 11-én a Petőfi Csarnokban játszanak majd. Jegyek már kaphatók!

A Concerto Music bemutatja: Fortress 2014 Summer Euro Tour
2014. június 11., szerda 19 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Alter Bridge koncert
Belépő: 9900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek az Alter Bridge  koncertre a Ticketportal jegyirodáiban
Alter Bridge koncertjegyek az interneten otthoni jegynyomtatással

Top