Detail info
Close

Férfi sors, női sors

Férfi sors, női sors

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

„Minden ember éljen boldog családban!”

Az első előadás időpontja: 2015. március 4. 19.00
Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont
(1114 Budapest, Villányi út 11-13.)

A párkapcsolati harmóniáért indít jótékonysági előadássorozatot márciusban az egyik ismert társkereső iroda. Az első előadást Prof. Dr. Bagdy Emőke tartja. A klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta arról beszél majd, hogy miként tudunk változtatni annak érdekében, hogy boldogabb párkapcsolatban éljünk. Az előadásokból származó bevételt egy gyermekotthon kapja.

Az eseményeken a szakpszichológus mellett megszólal Bús Tímea életvezetési coach, párkapcsolati szakértő is. „Nyolc éve foglalkozom hivatásszerűen azzal, hogy minél több embert segítsek hozzá a boldog családi élethez. Úgy vélem, akkor lehetek a leginkább hiteles, ha a saját utamat és irodai tapasztalataimat osztom meg másokkal” – mondja Tímea, a sorozatot elindító Duals Társkereső Iroda vezetője.

Tímea az előadásokon elsősorban a női- és férfi sorsról beszél majd. Úgy látja, hogy alapvető probléma, hogy ma már sok esetben a nőknek a klasszikus férfi szerepekben is helyt kell állni, és ugyanígy, vannak olyan férfiak, akikből hiányoznak fontos, a harmonikus párkapcsolatban elengedhetetlen férfi tulajdonságok. Tímea hozzáteszi, „egy kapcsolatban nem küzdeni, hanem egymás felé fordulni kell, ez talán a legfontosabb üzenet”.

Az előadásokkal a szervezők nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is szeretnének segíteni. Az előadás résztvevői mindannyian támogatják a programsorozat jótékonysági jellegét, az eseményekből származó teljes bevételt a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kmety György utcai intézetének ajánlják fel. Az előadások háziasszonya Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorvezetője.

Galéria

picture Férfi sors, női sors
Top