Detail info
Close

Chrysta Bell : We Dissolve Tour

Chrysta Bell : We Dissolve Tour

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Chrysta Bell : We Dissolve Tour
2017. november 19.  -  20:00


Dürer Kert

Jegyár: 5500 Ft

Az idei késő ősz mindenképp érdemel egy vérvörös felkiáltójelet a Twin Peaks és David Lynch rajongók koncertnaptárában, ugyanis a sorozat Tammy Preston-ja, a színészként, modellként és zenészként is hibátlanul helytálló Chrysta Bell bizonyítja majd elvitathatatlan tehetségét november 19-én a Dürer Kertben!

A Twin Peaks 2017-es folytatásában is szereplő zenész az idén júniusban megjelent, We Dissolve albumának turnéjával érkezik hozzánk, de természetesen bőven hallhatunk majd a korábbi, David Lynch-együttműködés fémjelezte nagylemezek dalaiból is, egyből magyarázatot kapva, miért is választotta az öntörvényű rendező-zseni Chrysta Bell dallamait zenei fantáziáinak életre keltéséhez.

És mit várhatunk november 19-én? Olykor lüktető, olykor távoli dimenziókba átrántó, csodálatosan összerakott dream pop dalokat, egy álomszerű, szürreális világ aláfestő zenéjét, amely ugyan elsőre a késő ősz komor öltönyét visel, de ezt ledobva egy végtelen érzelmi sprektumban szárnyaló, igazán érzéki élménnyé áll majd össze.

Top