Detail info
Close

Most vagy soha

Most vagy soha

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Most vagy soha
Workshop a Feldmár Intézetben

A halogatás mesterei vagyunk, életünk átmeneti időszakok sorozata. Sokszor kapjuk magunkat azon, hogy a megváltoztathatatlan múltban vagy a bizonytalan jövőben ragadnak gondolataink.
Ami biztos, hogy meghalunk, de hogy mikor, azt nem tudjuk. Ebből következik, hogy amit meg kell tennünk, az nem tűr halasztást.

Képzeljük el, hogy van egy fényképezőgép a kezünkben, amihez csak egyetlen tekercs film áll a rendelkezésünkre, tehát minden képkocka számít. Nem is olyan életidegen a helyzet, igaz?

A képek nagyon jó támpontot adnak a beszélgetéshez, mert sokkal több mindent képesek kifejezni, megmutatni, mint amit szavakkal meg tudunk fogalmazni. A filmes fényképezés pedig emlékeztet minket arra, hogy korlátozott számú lehetőségünk van. Miután elkattintottuk a fényképezőgépet, azonnal nem tudjuk sem ellenőrizni, sem javítani az eredményt.

A workshop célja, hogy:
- emlékeztessük magunkat arra, hogy a jelen pillanatban rejlenek a lehetőségeink,
- megosszuk egymással benyomásainkat és tapasztaltainkat arról, hogy mit jelent számunkra a jelenben élni.

A hat órás workshop díja 12500 Ft, amelynek befizetésével a Feldmár Intézet nonprofit programjait is támogatod, valamint ez a díj tartalmazza az egyszer használatos filmes fényképezőgép és az előhívás költségét.

Ebben a félévben csak 2 alkalommal:

2016. szeptember 24 (szombat) 10:00 - 16:00

2016. december 3. (szombat) 10:00 - 16:00


Helyszín: Feldmár Intézet 1086 Budapest 8. kerület Rákóczi tér 2. 2. emelet.

Szeretettel várunk!

Feldmár Intézet

Top