Laikus Etika Csoport (LECSO) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Laikus Etika Csoport (LECSO)

Laikus Etika Csoport (LECSO)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

LECSO (LAIKUS ETIKA CSOPORT)

Arisztotelész szerint aki nem bánik jól másokkal, vagy eltűri, hogy mások rosszul bánjanak vele, nem lehet boldog. A LECSO nyitott, beszélgetős csoport a mindennapi etikánkról, arról, hogy hogyan bánjunk egymással ahhoz, hogy boldogabbak legyünk. 

Hogyan válasszuk ki, milyen etika szerint éljünk? Túl sokat tűrsz? Magányos vagy? Mit engedsz meg magadnak, mit engedsz meg másoknak? Ha érdekelnek ezek a kérdések, ha szeretnél másokhoz kapcsolódni, a gyakorlatban praktikus dolgokat megtanulni, gyere el a csoportba és tanuljunk együtt, egymástól. 

A csoporton nem elvont elméletekről van szó, hanem mindenki saját tapasztalatairól, vélekedéseiről, közös gondolkozásról, Együtt-Létről. Semmilyen vallási, filozófiai, etikai előképzettség, ismeret nem szükséges sem a jelentkezéshez, sem az élvezetes részvételhez. A csoport nevében szereplő 'laikus' szó is erre utal, jelentése itt: a mindennapi élethez tartozó.

A témákat mindig az éppen ott lévő emberek, a csoport alakítja, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet és érdemes (be)csatlakozni. 

A csoport kéthetente szerdán este ül össze két órára a Feldmár Intézetben, 19-21 óráig. Az őszi félév dátumai: szept. 6, szept. 20, okt. 4, okt. 18, nov. 2 (csütörtök!), nov. 15, nov. 29 és dec. 13. 

A foglalkozás díja: 5.500 forint / alkalom
Bérlet (8 alkalmas): 36.000 forint (4. 500 forint/alkalom)

Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.
A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

A Laikus Etika Csoport (LECSO) facilitátora: Ács Dániel, személyközpontú tanácsadói képzésben résztvevő, filozófia szakos egyetemi h

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás