Laikus Etika Csoport (LECSO) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Laikus Etika Csoport (LECSO)

Laikus Etika Csoport (LECSO)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Honnan van az embernek etikája? Úgy hozza magával? Otthonról kapja? Könyvekből tanulja? Talán nem is ez a lényeg. Csak annyi, hogy mindenkinek van. És mindenki maga érte a felelős. Az alkalmazott etika jelen van életünk minden pillanatában, hisz minden döntésünket saját etikánk határozza meg. Ez az etika nem más, mint hogy hogyan bánunk egymással. Te hogyan szereted, ha veled bánnak? Te hogy bánsz másokkal? Miért lehet fontos egyáltalán, hogy jól bánjunk egymással? Ha érdekelnek ezek a kérdések és vannak rá saját válaszaid, oszd meg velünk a csoportban! Ha közösen gondolkozva szeretnéd kitalálni a válaszaid, gyere el és kapcsolódj be a beszélgetésbe! Fedezzük fel együtt, milyen hatással van életünkre, ahogyan egymással bánunk!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás