Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben

Spirituális meditáció a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Spirituális Meditáció – Téma: Meditáció vs. Terápia?
https://www.facebook.com/events/1624502500994299/

A Spirituális Meditáció október 19-i műhelyében a meditáció jótékony hatásait fogjuk a tudomány és a spirituális mesterek szemszögéből boncolgatni. Vajon igaz-e az, hogy 8 heti, napi 8 perces gyakorlással már csökkenthető az agy stresszszintje? Tényleg igaz, hogy már kezdőként 2 hét után (napi 8 percnyi meditációval) élesedik a figyelem, javul a koncentrációkészség és a memória? Meg lehet-e szabadulni a meditáció segítségével a szorongástól, a félelmektől? Lehet-e a meditációnak káros hatása? Vannak olyan lelki- pszichés állapotok, amikor a meditáció kifejezetten nem ajánlott? Alkalmazható-e a meditáció egyfajta (ön)terápiaként? Vagy érdemes-e a pszichoterápiával összekapcsolni? Meditáció vs. terápia?

Ha érdekelnek ezek a témák, akkor köztünk a helyed! Az elmélet mellett bőven lesz időnk a 3 órában a gyakorlásra és az élmények, élettörténetek megosztására is. Várunk szeretettel!

A meditációt vezeti: dr. Perintfalvi Rita a Feldmár Intézet spirituális meditáció oktatója, a kontemplatív hagyomány évtizedes gyakorlója.

IDŐPONT: 2018. október 19. 18:00-21:00
HELYSZÍN: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35. 1/1

Jegyár: 5.500 ft

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás