Az öröm titka az ellenállás? | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Az öröm titka az ellenállás?

Az öröm titka az ellenállás?
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Az öröm titka az ellenállás?
Téma: az ellenállás filozófiai és pszichológiai aspektusai, a mindennapi praxisból merítve
Előad: Vajda Mihály Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja (60 perc), és Feldmár András, aki ONLINE jelentkezik be Kanadából (50 perc)

Az öröm titka az ellenállás - mondja Alice Walker, a Possessing the secret of joy című könyvében. Az elnyomó hangja azt mondja: kell, tilos, nem szabad, hagyd. Az ellenállás nemet mondás arra, ami elkerülhetetlennek, muszájnak tűnik.

A félelem által beszűkült tudat túlélő stratégiákat gyárt. Légy észrevétlen! Gyárts SWOT analízist! Állj be a zsarnoki gépezetbe: uszíts! rágalmazz! jelents fel! Engedd szabadjára fura hajlamaid...

Csak biztonságban maradni, csak pénzt keresni… Csakhogy van mindezekkel egy kis baj: ebben így nem lesz életöröm! Örömtelenül élni meg minek? 

IDŐPONT: 2017. október 29., 18:00-20:00
HELYSZÍN: Kossuth Klub, Műzeum utca 7.
ELŐVÉTELI JEGYEK október 23-ig: 2.500 forint; október 24-től: 3.200 forint

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás