Tavaszi megújulás - Meditációs nap | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Tavaszi megújulás - Meditációs nap

Tavaszi megújulás - Meditációs nap
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Tavaszi megújulás - meditációs nap dr. Perintfalvi Ritával 

A tavaszi megújuláshoz és lelki felfrissüléshez kínál Neked a Feldmár Intézet egy különleges csoportot, amelyben egy egész napon át elmerülhetsz a spirituális meditáció csendjében, hogy megízlelhesd az Itt és Mostban való jelenlét életadó erejét. A csendes meditáció negyedóráit spirituális impulzusok, beszélgetések, közös élménymegosztások kísérik, amelyekben a megújulás, az újrakezdés és az ébredések titkáról elmélkedünk.

A csoportot dr. Perintfalvi Rita, a FI spirituális meditáció oktatója, progresszív teológus, blogger (Tükör által), tévés műsorvezető (Heti Tv) és mentálhigiénés szakember vezeti, aki a különféle meditációs hagyományok (kontempláció, zen) ismerője. Húsvéti meglepetésként Feldmár András is bekapcsolódók néhány bölcs inspirációjával a spirituális napba skypon keresztül.

Létszám: min. 4, max 12 fő
IDŐPONT: 2018. március 24., 10:00-17:00
HELYSZÍN: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35. 1/1

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás