Detail info
Close

Gondolkozz szabadon, érezz, meditálj!

Gondolkozz szabadon, érezz, meditálj!

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Gondolkozz szabadon, érezz, meditálj! – Előadás a Spirituális Meditáció lényegéről

Vajon létezik-e egyáltalán szabadság, vagy így is, úgy is manipulálva vagyunk? Vajon észreveszem-e, hogy mikor kell ellenállnom, mielőtt a szeretet látszatáért feláldozom a szabadságomat? Van-e bárki is az életben, aki úgy szeret, ahogy vagyok? S ha nincsen szeretet sebezhetőség nélkül, akkor vajon érdemes-e kockáztatni? Ha valaki nem akarja érezni az érzéseit, akkor a testét fogja érezni: valamije fájni fog és beteg lesz? Ha képesek vagyunk megbolondulni a testünkben, akkor vajon képesek vagyunk-e a gyógyulásra is? Vajon mit tudok kezdeni a tudat alatt lapuló „belső szörnyeimmel”? Hogyan tudom erőtérré transzformálni a megsebzettségeimet? Vajon fejleszthetem-e a saját intuitív képességemet? Hogyan leszek képes átlátni az élet dolgainak egészet, vagy az igazságot egyetlen pillanat alatt? És tanulható művészet-e az erotika? Vajon képes lehetek-e arra, hogy sajátomként érezzem a másik gyönyörét? No és vajon, képes vagyok-e arra, hogy felébredjek és megismerjem a valóságot, úgy, ahogy az van?

A meditáció olyan, mint egy terápia, de több is annál, nemcsak a személyiségedet formálja át, hanem - ha ezt keresed –  a spirituális kiteljesedésedhez is vezethet. Ha meg akarod ismerni, hogy mi is az a meditáció és ki is akarod próbálni, akkor gyere el az előadásra!

Előadó: dr. Perintfalvi Rita, a Feldmár Intézet Spirituális Meditáció oktatója, aki az elmúlt egy év tanításait és tapasztalatait foglalja most egy átfogó előadásba. Kezdőknek is ajánlott!

ELŐVÉTELI JEGYEK május 24-ig 2.500 forint, május 25-től 3.000 forint

Időpont:2018. május 28. hétfő, 19:00-21:00
Helyszín: Premier Kultcafé (Kálvin térnél)

Top