Szerelem, erotika, sebezhetőség – A meditáció és é | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Szerelem, erotika, sebezhetőség – A meditáció és é

Szerelem, erotika, sebezhetőség – A meditáció és é
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Szerelem, erotika, sebezhetőség – A meditáció és életmerészség

Az ember azért vágyik a társra, hogy benne feloldja saját elszigeteltségét, létmagányát. Ez a vágy az EROTIKA mozgatórugója. Amikor beleszülettünk a világba, akkor kiszakadtunk abból a boldog egységélményből, amit az édesanyánkkal való éltető közelség adott meg nekünk. Azzal a traumával jövünk a világra, hogy elveszett ez a gyönyörűséges állapot. Ettől a pillanattól kezdve mindig vágyunk arra, hogy valami hasonlót élhessünk meg, hogy valakinek a részévé válhassunk és hogy valaki a részünkké váljon, úgy igazán és egészen. Ezért olyan fontos dolog a SZERELEM. Az érzés, hogy valaki a világ közepe a számunkra, akiért érdemes élni. Vele másképpen simogat a tavaszi szellő, más íze van az alkonyatkor elkortyolt bornak. Vele könnyű az élet minden súlya. De ha ez a valaki egyszer csak becsap, elárul, elhagy minket, akkor a szívünk megszakad. Bánt, mert hatalma van hozzá és ezt a hatalmat mi adtunk neki, hiszen szerettük. Ezért hát idővel kérget növesztünk a szívünkre, hogy megvédjük magunkat. Nem tudunk már bízni és egyre jobban magunkba zárulunk. És elfelejtjük, hogy a szeretet titka a SEBEZHETŐSÉG. Hiszen aki védekezésből egy második bőrt növeszt magára azért, hogy soha többé meg ne érintsék, az még életében olyanná válik, mintha nem is élne, mintha önmaga életét egy üvegfalon keresztül kívülről nézné. Ezért a szeretethez merészség kell: életmerészség.

A Spirituális Meditációról szóló előadássorozatban meg fogunk ismerkedni a meditáció lényegével és azzal a bölcsességgel, amelyet a meditáló emberek megszereztek az élet titkairól. Ezt az életbölcsességet bárki elnyerheti, aki eldönti, hogy élete részévé teszi a meditációt.

Előadó: Dr. Perintfalvi Rita, a FI spirituális meditáció oktatója.
ELŐVÉTELI JEGYEK szeptember 20-ig: 2.500 forint; szeptember 21-től (a készlet erejéig) 3.000 forint
IDŐPONT: 2018. szeptember 24., 19:00-21:00

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás