Folklór előadás + hajós városnéző csomag | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Folklór előadás + hajós városnéző csomag

Folklór előadás + hajós városnéző csomag
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Folklór előadás hajós városnézéssel a Dunán
 
Vegyen részt egy felejthetetlen folklór előadáson, mely során betekintést nyerhet Magyarország sokszínű zenei és népi kultúrájába, majd koronázza meg az estét egy dunai hajókázással, ahol megcsodálhatja Budapest lélegzetállító esti fényeit a Dunáról.
 
Folklór előadás Vacsorával: 22500 Ft
Az est a Duna Palota színháztermében kezdődik a 1,5 órás folklór előadással, majd egy gyertyafényes hajókázással folytatódik. Svédasztalos vacsoránk során különféle magyar és nemzetközi ínyencségeket kínálunk. Az ár I. kategóriás folklór jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz vacsorával és 2 itallal. 
 
Folklór előadás Két itallal: 15300 Ft
A Duna Palotában megrendezett felejthetetlen 1,5 órás folklór előadás után folytassa az estét egy gyertyafényes hajózással. A köszöntőitalt követően még egy pohár italra vendégünk a fedélzeten, ahonnan lélegzetállító panoráma tárul Ön elé. Az ár I. kategóriás folklór jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz 2 itallal.
 
Az árak 1 főre értendők!

Bookmark and Share
Megosztás