Detail info
Close

Catching Flies

Catching Flies

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Catching Flies

2015.02.28. 22:00
Tesla Budapest, Kazincy utca 21.

A Ninja Tune-os Bonobo felfedezettje végre Budapesten! Nem véletlen, hogy bármi, ami felkerül a Soundloud-ra, az több 100.000-es hallgatást ér el: https://soundcloud.com/catchingfliesmusic

A londoni 23 éves arc valamikor 2 évvel ezelőtt tarolt először egy nagyot. Amikoris az elektro-folk kvartett Mt. Wolf dalából, a Life Size Ghosts-ból készített egy kiváló future-downtempo átiratot. A komoly visszhangot kiváltó remix után a nyugizós melódiákra, a környezet zajokból összepakolt dobokra, és post-dubstep szerű elemekre felépítkezett. Az ingyenesen kihozott Stars és az Indigo Soul kiadónál megjelentetett The Long Journey Home EP-kkel tovább generálta maga körül a hullámokat, ami végül egy Bonobo-val közös turnézásban csúcsosodott ki 2014-ben.

A Gelka megjárta már a Warp-ot, az Om Records-ot, a Ministry of Sound-ot és összesen 15 Café Del Mar kompilációt, ahol a chillout élmezőnyben tartják számon őket, olyan nevek mellett, mint az Unkle, Lamb, Moby vagy a Faithless. Egy Wax On Records-os album, valamint a 2014-es Being You EP után jelenleg második nagylemezükre készülnek izgalmas énekes kollaborációkkal. De addig is egyre gyakrabban kalandoznak chill-step, house és garage irányba a DJ szetteken keresztül. Nemcsak a Mixcloudon a Gelka az egyik legnépszerűbb magyar név, komoly támogatást élveznek a legendás Ibiza Sonica rádiótól is.

Lineup:

Bergi
gelka
Catching Flies
Subotage
Bergi

Jegyár:
Early bird: 2000 Ft
További elővétel: 2500 Ft

Top