Ryo Onoki csellókoncertje - BTF 2017 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Ryo Onoki csellókoncertje - BTF 2017

Ryo Onoki csellókoncertje - BTF 2017
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Ryo Onoki csellókoncertje
2017. április 7., 16.00
Pesti Vigadó — Díszterem

J. S. Bach: 4. (Esz-Dúr) csellószvit, BWV1010
George Crumb: Csellószonáta
Toshiro Mayuzumi: Bunraku
Shunsuke Abe: Requiem
Brahms: 2. (F-dúr) szonáta csellóra és zongorára, op. 99

A japán csellista a tokiói művészeti akadémián végezte tanulmányait. Az idén harmincéves művész 2007-ben részt vett a Pacific Zenei Fesztiválon, majd 2010-ben és 2011-ben a tokiói művészeti akadémia kamarazenekarának tagjai közé választották. Ryo Onoki különdíjat nyert a 10. Viva Hall Csellóversenyen és második helyezett lett a Melbourne-i Nemzetközi Kamarazenei Versenyen. Tagja az XTC Csellóegyüttesnek, valamint a Szapporói Szimfonikus Zenekarnak. A koncerten közreműködő partnere, a zongoraművész Toshihiro Kaneshige több európai nagyvárosban lépett már fel. Tanulmányait szülőhazájában és Lipcsében végezte. A 2015–2016-os koncertszezonban Bartók 3. zongoraversenyének szólistájaként lépett fel Németországban és Portugáliában.

 

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Jegyár: 500Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás