Erdők könyve (Aranyszamár Színház) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Erdők könyve (Aranyszamár Színház)

Erdők könyve (Aranyszamár Színház)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Aranyszamár Bábszínház: Erdők könyve
bábelőadás

Wass Albert Erdők és tavak c. műve alapján írta Strausz Tünde
2017. július 23. (vasárnap) 10.30  (55 perc)
Városmajori Szabadtéri Színpad

Azt tudtad, hogy a gombák nemcsak úgy maguktól nőnek, hanem a Gombacsináló Manó készíti őket? És azt, hogy a virágokban Tündérek laknak? És azon elgondolkoztál-e, hogy a Vaddisznó honnan tudja, hogy az orrával kell túrnia a földet? És azon, hogy a madarak kitől tanulnak meg énekelni? Biztosan eszedbe sem jut, hogy egy Tündér is lehet szomorú, ha elveszít valamit – mondjuk a szép kis selyempapucsát. Valószínűleg azon sem töprengtél még el még, hogy mi történik azzal, aki mérges gombába harap. A boszorkányokra pedig – valld be – gondolni sem mertél eddig.
Sok mindent nem tudsz még tehát, ami az erdőben történik. De megtudhatod, ha akarod. És aztán, ha újra az erdőbe mész, Te magad is látni fogod, hogy minden hajszálra úgy van, ahogy nálunk láttad.

4 éves kortól ajánlott


Jegyár: 1200

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás