Love Love Love | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Love Love Love

Love Love Love
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Mike Bartlett: LOVE LOVE LOVE
színmű két részben
2018. július 17. (kedd) 19.30

Városmajori Szabadtéri Színpad
Előadás hossza: 120 perc
Szabadság, zene, Beatles és világraszóló, nagy tervek. Két fiatal ember vagány, gátlásokat nem ismerő egymásra találása, amikor még minden lehetséges. Aztán eltelik tizenöt év, és kiderül, hogy a dolgok mégsem ilyen egyszerűek. És eltelik még huszonöt, és szinte magunkra sem ismerünk. Ezek tényleg mi voltunk? A mi gyerekeink is ezt élték át mellettünk? Ugye nem? Ugye mi jobban csináltuk?
Mike Bartlett több generációt is érintő kérdéseket feszegető színdarabja London után Budapesti Nyári Fesztiválon a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Szellemesen és meghökkentő őszinteséggel beszél szülői felelősségről, gyermeki önállóságról, nem utolsó sorban hatalmas jutalomjáték a színészeknek, akik évtizedeket öregszenek a történet során, tizenkilenc évestől a hatvanas éveikig kísérjük őket.
 
Ajánljuk mindenkinek, aki kíváncsi szülei fiatal korára vagy éppen a sajátjára, aki nem érti, mit nem ért a másik generáció, aki gyerek vagy szülő - és hát ki nem az? Szóval mindenkinek.
Az Orlai Produkció előadása.
A színdarab előadása Magyarországon a The Agency (London) Ltd. és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti szerződés alapján jött létre.

Szereposztás:
Kevin: Schruff Milán
Henry: Nagy Dániel Viktor
Sandra: Pálmai Anna/Péter Kata
Rose: Gubik Petra / Szabó Irén
Jamie: Dékány Barnabás
Díszlet: Ondraschek Péter
Jelmez: Velich Rita
Fordíró: Zöldi Gergely
Grafika: Csáfordi László
Rendezőasszisztens: Kovács Henrietta
Rendező: Réthly Attila
Producer: Orlai Tibor

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás