Detail info
Close

SolatiMusic Zenekar és Snétberger Ferenc

SolatiMusic Zenekar és Snétberger Ferenc

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

SolatiMusic Zenekar és Snétberger Ferenc: Soul, RnB & Surprises
koncert

A SolatiMusic zenekar 2016-ban alakult. Életrehívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. A formáció főként Rnb, Soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilágával szólal meg. Zenéjük egyfajta híd, mely a különböző stílusokat köti össze.

A csodálatos hangú Pocsai Kriszta mint szövegíró is közreműködik a csapatban. Kriszta jól ismert név a szakmában, a legendás londoni 606 Clubban kétszer is frenetikus sikert aratott. Ízig-vérig jazzénekesnő, aki egyben elsőosztályú komponista is. Izgalmas repertoárban vegyíti saját, világklasszis kompozícióit az ismert standerdek eredeti hangvételű feldolgozásaival.

A basszusgitáros Heilig Tomi életútját a zene kisgyermek korától átjárja, hiszen szülei is fantasztikus zenészek. Anyukája, Eszményi Viktória énekes, apukája Heilig Gabor zeneszerző, szövegíró, gitáros. Tomi több zenekarban is közreműködik. Játszik a Random Trio-ban és a Punnany Massifban is.

Toni Snétberger káprázatos dobos. Játékában érződik a tökéletes „time” és az az utánozhatatlan „feeling”, ami az ilyen típusú zene alapja.

A Berlinben élő dobos a világhírű gitárművész Snétberger Ferenc gitárművész fia. Tzumo és Toni egy évig közreműködtek a Snetberger Quartetben, ahol Magyarországon és a nagyvilágban is sikeres koncerteket adtak.

A formáció a jazz.hu szakmai szavazásán elnyerte az “Év zenekara” díjat.

A SolatiMusic tagjai:
Pocsai Kriszta, ének
Heilig Tamás, basszusgitár
Toni Snétberger, dob

Vendég:
Snétberger Ferenc

Top