Gioachino Rossini: A sevillai borbély | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >> OPERA >>

Gioachino Rossini: A sevillai borbély

Gioachino Rossini: A sevillai borbély
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Gioachino Rossini:
A sevillai borbély
vígopera
félszcenírozott előadás
2018. augusztus 10. (péntek) 19.30
Városmajori Szabadtéri Színpad

Figaro zengi be idén nyáron a Városmajort! Az opera műfaja nem megszokott az inkább színházi előadásokról ismert budai színpadon, most viszont az operairodalom egyik legnépszerűbb és legragyogóbb vígoperája mégis felcsendül, méghozzá félszcenírozott előadás formájában. Rossini mesterműve Mozart Figaro házasságának előtörténetét meséli el pazar zenei ötletekkel és sok humorral. Ritka jelenség, hogy egy opera dallamából valódi sláger születik, de Figaro áriájának dallamát még azok is ismerik, akik amúgy nem mozognak otthonosan az egyik legnehezebb zenei és színházi műfajban.
A sevillai borbély fordulatokban gazdag történetével, a jellegzetes humort tartogató szereplőivel és szituációval igazi nyáresti kikapcsolódás minden zenekedvelő számára!
A Dáma Díva produkció és a Szabad Tér Színház előadása.

 

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás