mius/Lilly Among Clouds/Girls in Pearls/ CAFe 2018 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

mius/Lilly Among Clouds/Girls in Pearls/ CAFe 2018

mius/Lilly Among Clouds/Girls in Pearls/ CAFe 2018
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

mïus / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls
2018. október 6., 19.30
A38 Hajó — Koncertterem

A mïus és az Attaray Visual összefogásával megvalósuló új produkció egészen kivételes audiovizuális élménnyel kecsegtet. Ötletgazdája Álmos Gergely, napjaink egyik legaktívabb, szüntelenül új utakat kereső producere. Az építészként és díszlettervezőként Hollywoodban is ismertté vált alkotóművész nemcsak az elektronika, hanem a geometrikus formák határterületeit is vizsgálja: a fények, a formák és a rezgések közvetlenül hatnak az előadás zenei és vizuális világára.
A Hegyi Dóra (Ohnody) közreműködésével színpadra álló mïus teátrális koncertje mellett két, nemzetközileg már elismert friss női produkció mutatkozhat majd be Budapesten. A német Lilly Among Clouds zenéjében a törékeny, őszinte érzékenység nem forma, hanem tartalom: zenéjét már olyan fesztiválokon mutathatta be, mint az SXSW , az Eurosonic vagy épp a Reeperbahn.
Az estét egy észt ikerpár, a Girls in Pearls nyitja, mely sokak szerint a Baltikum egyik legizgalmasabb popzenei produkciója.


Jegyárak: 1900 Ft, álló
1900 Ft (a készlet erejéig)
2500 Ft

19.00 Kapunyitás
19.30 Girls in Pearls
20.15 Lilly Among Clouds
21.15 mïus

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás