Rafael Mário Trió / CAFe 2018 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Rafael Mário Trió / CAFe 2018

Rafael Mário Trió / CAFe 2018
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Rafael Mário Trió A 2018-as Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.3
2018. október 7., 21.00
Budapest Jazz Club


A zenekar 2014 tavaszán alakult a Zeneakadémia falai között és hamarosan a budapesti jazz élet rendszeres fellépője lett. A saját számok stílusa nehezen behatárolható, hiszen a Rafael Mário Trió zenéjében a balkáni ritmika és a mai hip-hop egyaránt meghatározó elemnek tekinthető.
A trió első, saját szerzeményekből álló lemeze, My Hope címmel 2017 végén jelent meg. A zenéket az életben megélt pozitív és negatív energiák és élethelyzetek ihlették, s azok mondanivalóját a tagok érzelemdús improvizációval teszik még átélhetőbbé. A lemez programjával 2017 decemberében a Rafael Mário Trió a krakkói Hitch on Music – Jazz Juniors nemzetközi jazzverseny különdíját nyerte el, s 2018-ra meghívást kapott egy Benelux államokbeli koncertsorozatra is.
A csapat pályáján mérföldkőnek számít a Get Closer Jazz fesztiválon való fellépés: az együttes Billy Cobham előzenekaraként mutatkozhatott be.

Jegyárak: 500 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik. (Ülőhelyes rendezvény)

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás