Tizenöt zsoltár | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Tizenöt zsoltár

Tizenöt zsoltár
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A Kaláka-alapító tagok, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos pár éve Sebestyén Mártával elkészítették a Tizenöt zsoltár című lemezt, amelyből később film is készült, a trió pedig számos sikeres koncertet adott. A Zsoltárok könyve az Ószövetség 150 részből álló imádság- és énekgyűjteménye. A kereszténység és a zsidóság közös kincse, melyben az élet olyan problémái jelennek meg, mint a szenvedés, a halál, az üldöztetés, az öröm, a hála,a bűn, a szeretet. Ezeket az évezredeket túlélő énekeket dolgozta fel a testvérpáros, akik előtte már elkészítették a Pál apostol és A hegyi beszéd című, hasonló megközelítésű lemezeiket. A zsoltárokat Sumonyi Zoltán válogatta a Bibliából és szedte mai versekbe. A zenében a zsidó és a keresztény zenei kultúra elemei egyaránt megjelennek, s mindez jellegzetesen "gryllusos" stílusban tálalva.

Forrás: MÜPA

2016. november 27. 19:00
A Vértes Agorája
2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

Jegyár (korai elővételben): 2.500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás