Grúz Állami Népi Együttes - Sukhishvili | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Grúz Állami Népi Együttes - Sukhishvili

Grúz Állami Népi Együttes - Sukhishvili
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Grúz Állami Népi Együttes

Időpont: 2016. december 01. 19:00
Helyszín: Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ

Az együttes 70 éves fennállásának ünnepi turnéja Magyarországon

Az eredeti Grúz Állami Népi Együttes a Sukhishvili legutoljára 2002-ben volt Magyarországon, vagyis pontosan 14 évvel ezelőtt. Néhány hasonló társulat ugyan több alkalommal is volt, de hát eredeti csak egy van. Elkezdhetnénk felsorolni, hogy mely országokban voltak már, de szinte a világ összes pontját ideírhatnánk. Az Egyesült Államok, Anglia, Japán, és Európa legelőkelőbb színpadain hódították már meg a közönséget. Most egy nagy szerencsének köszönhető, hogy közel egy hónapig tartózkodnak kis hazánkban. A nemrégiben itt járt Virsky – Az Ukrán Állami Népi Együttes igazgatója ugyanis személyes jó barátja a Grúz Állami Népi Együttes vezetőjének és mivel ők nagyon szép élményekkel tértek haza, hát javasolták nekik, hogy ez a szervező iroda tényleg profi. Érdemes velük dolgozni a magyar közönség pedig nagyon hálás.

Biztosak lehetünk tehát abban, hogy egy igazán egyedi, lenyűgöző és minden fizikai realitást meghazudtoló előadás lesz ez. Nem szabad kihagyni.

Jegyárak: 5900 Ft, 6900 Ft, 7900 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás