Bangó Margit | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Bangó Margit

Bangó Margit
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Bangó Margit - 50 év a színpadon

Időpont: 2016. december 08. 19:00
Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Szekszárd

 Bangó Margit Magyar Örökség és Kossuth-Díjas Művésznő előadói pályájának 50 éves Jubileumához érkezett. A jubileum alkalmából országos turnéra indul jubileumi koncertjével. Az 1966-ban történt első rádiófelvétel óta sok minden történt a művésznő színpadi és magán életében egyaránt.
 
A koncerten elhangzó dalokat a Művésznő saját tánczenekarán kívül, Szalay Antal és cigányzenekara, valamint a Tűzrózsák tánckar és számos technikai show-elem színesíti majd. A művésznő első sajtónyilatkozatai szerint számos olyan dalt válogat össze, melyek részben végigkísérték pályáját, vagy olyan dalokat, amelyek valamilyen szempontból kihívást vagy nagy büszkeséget jelentettek neki. A műsor magas színvonalúnak ígérkezik, pont olyannak amilyen maximalista művész Bangó Margit.
 
A jubileum alkalmából, a zenei sokszínűségéről is ismert Művésznő számos slágerei mellett nemrég megjelent új lemezéről is bemutat néhány dalt.
 
A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy slágerek is, mint a Halk zene szól az éjszakában, Fekete bánat, Hosszú fekete haj, Álltam a hídon, c. dalok,.

Jegyár: 5500 Ft, 4900 Ft  és 4500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás