Újévi Operett Gála | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Újévi Operett Gála

Újévi Operett Gála
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Újévi Operett Gála

Időpont: 2017.01.11. 19:00
Helyszín: Szombathely, AGORA Művelődési és Sportház


Újévi operett gálával, az operett világ sztárjaival, világhírű zenészekkel és bravúros tánckarral érkezik ismét az Orfeum Vándorszínpad Szombathelyre, az AGORA Művelődési és Sportházba 2017. január 11-én!

A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Lukács Anita a Budapesti Operettszínház primadonnája Németország, Kanada, Izrael, USA és Japán fellépései után Szombathelyen is bemutatkozik. Berkes János operaénekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősíti a világhírű előadók sorát.

A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája, Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek.

A világot járt jelmezekkel, a fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik meg az AGORA színpadán. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt. A népszerű melódiák dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret. A virágtengerbe borult színpadon a világhírű stzrárokkal, világhírű zenekarral és a lendületes, bravúros tánckarral fergeteges újévi operett gálát prezentál a Társulat.


Jegyárak: 2900/3900/4900 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Újévi Operett Gála
Bookmark and Share
Megosztás