Detail info
Close

Lajkó Félix és Zenekara

Lajkó Félix és Zenekara

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Leírás:

Lajkó Félix 2012-ben tett be újra gyermekkori, legkedvesebb hangszerét a citerát a tokba, a hegedű mellé. Egy évvel később 2013 áprilisban bemutatta első citerás lemezét; a Mezőt!

A lemez zenei berkekben fogalom lett, 3 hónapig vezette a WMCE (World Music Chart Europe) európai világzene top-listát, ezzel elérve, hogy 2013-ban Lajkó Félix lett a legjobb európai zeneszerző, szintén ezen lista rangsorolásában! A közönség nagy örömére Lajkó ezen időszak óta dupla tokkal jár, így a citera része lett a koncert repertoárnak, így Félix mindennapjainak is. A koncepció 2013 óta élő, azaz Lajkó Félix citerás party koncerteket is ad, ahol egy olyan zenei folyam részesei lehetünk, ahol idő és térbeli határok kitolódnak, a citera hangzása pedig olyan elementális erővel bír, mintha egy drum and bass produkció alapja lenne. Egy hangszer Lajkó Félixnek köszönve a XXI. században új dimenziót kapott - Győzödjetek meg Ti is a citerás party erejéről!

Jegyár:

elővételben: 1-15. sor 4000 Ft, 16-26. sor 3300 Ft, a koncert napján egységesen: 4400 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a TicketPortal országos hálózatán.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Sodexo Kultúra Pass utalvány, Sodexo Ajándék Pass utalvány, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.

Top