A miniszter félrelép (KÜLSŐS) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

A miniszter félrelép (KÜLSŐS)

A miniszter félrelép (KÜLSŐS)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket! Szereplők: Gesztesi Károly, Harmath Imre, Schlanger András/ Urmai Gábor, Kiss Ramóna/Bugár Anna, Pintér Gábor, Beleznay Endre, Száraz Dénes, Bánfalvy Ágnes, Gregor Bernadett/Vanya Tímea Fordította: Ungvári Tamás Dramaturg: Benedek Albert Rendező: Horváth Csaba Producer: HCS, Oliver W. Horvath Jegyár: Belépődíj: elővételben: 3500 Ft, az előadás napján: 3900 Ft Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás