Simó György: Gép és ember, első menet… | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Simó György: Gép és ember, első menet…

Simó György: Gép és ember, első menet…
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Leírás:

A Pedagógiai esték tavaszi évadának egyik legérdekesebb és legmeghatározóbb előadása minden bizonnyal Simó György április 10-i előadása lesz – fókuszban a 21. század!

Vendégünk Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György!

Kihagyhatatlan előadás a 21. század előttünk álló évtizedeiről, gép és ember együttéléséről és ennek veszélyeiről, lehetőségeiről. Kivételes élmény lesz, ezt garantáljuk!

“Seneca szerint az igazi boldogság, ha úgy élvezzük a jelent, hogy nem függünk aggódva attól, mit hoz a jövő. Ha ez igaz, akkor az emberiség nagy része ma bizonyosan nehezen találja meg az utat a boldogsághoz: miközben az egyre gyorsuló ütemű technológiai forradalom okozta változások egyre határozottabban rázzák meg az emberi élet és a társadalomban élés évszázados – évezredes alapjait, egyre többen figyeljük várakozva-szorongva, mit hoz a jövő.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás