dr. Kürti Sándor: Kell egy csapat! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

dr. Kürti Sándor: Kell egy csapat!

dr. Kürti Sándor: Kell egy csapat!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Leírás:

A szegediek és környékbeliek kedvenc sorozata, a Pedagógiai esték május elején egy újabb nagyszerű előadóval rukkol elő - vendégünk egy vérprofi üzletember: a Gábor Dénes és Széchenyi-díjas dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. alapítója, elnöke!

Előadásának címe: Kell egy csapat! avagy „A kőkorszaknak sem akkor lett vége, amikor elfogyott a kő” Dr. Kürti Sándor Magyarország egyik legsikeresebb és legtapasztaltabb üzletembere, akitől valamennyien tanulhatunk. Emellett nagyszerű ember és kitűnő előadó!
Hallatlanul széleskörű munkásságát számtalan díjjal jutalmazták, melyek közül a legfontosabbak:

- Kalmár László-díj a számítógép-tudományban, annak alkalmazásában elért eredményeiért (1996)
- az Év Informatikai Menedzsere (1997 és 1998)
- Gábor Dénes-díj az innováció területén elért eredményeiért (1998)
- Széchenyi-díj (2004)
- az „Év Üzletembere 2005” díj az Ernst & Youngtól (2005)
- Pro Informatika díj az Informatikai Vállalkozások Szövetségétől (2007)

Cégük, a Kürt Zrt. magyar tulajdonú, nemzetközi szinten meghatározó cég, amely adatmentéssel, információbiztonsággal foglalkozik. A Kürt Zrt. elnyerte a Magyar Innovációs Szövetség által meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíjat, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Innovációs Díját, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Családbarát munkahely díját, a legdinamikusabban fejlődő vállalatoknak járó Europe’s 500 díjat és a Napi Gazdaság Innovációs díját a középvállalat kategóriában.
Jelen vannak Dubai-ban, az USA-ban, Európa számtalan országában - a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat, a 2004. decemberi távol-keleti cunamit, a 2005 augusztusi New Orleans-i hurrikánt, illetve a 2010-es magyarországi árvizet követően is igénybe vették adatmentési szakértelmüket!
Az el

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás