Apocalyptica | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Apocalyptica

Apocalyptica
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

APOCALYPTICA

2017. OKTÓBER 27. 20:00

Az Apocalyptica 2017-ben ünnepli a „Plays Metallica By Four Cellos” albumának jubileumát egy világ körüli koncertturnéval. Budapesten október 27-én lépnek a MOM Sportközpont színpadára, ahol 2000 fős közönségnek lesz lehetősége a jubileumi koncertet megtekinteni.

1996. május 10-én a 4 finn csellista rocker kiadta a „Plays Metallica By Four Cellos” című albumát, amely jelentős nyomott hagyott a rock zene rajongóinak szívében. A 20. évforduló tiszteletére a zenekar 3 új dallal kiegészítve újra szerkesztette és masterelte az albumot. Ez az új kiadás tartalma új, soha ki nem adott dalokat, mint a „Battery”, „Nothing Else Matters” vagy a „Seek & Destroy”. Az album elérhető lesz bakelit lemezen is hosszú évek után először. A „Plays Metallica By Four Cellos” hozta meg a zenekar számára az igazi világsikert, amivel új műfajt teremtettek a rock zene világában. Az elmúlt 20 évben világszerte lemezek millióit eladva, több száz teltházas koncertet maguk mögött tudva térnek vissza ismét Magyarországra. A 2016-os világkörüli „Shadowmaker” turnéjukat követően, 2017-ben egy különleges koncertturnéval térnek vissza.

2017. október 27-én a MOM Sportközpontban találkozhatnak a zenekarral.

Helyszín: MOM SPORTKÖZPONT
1123 Csörsz utca 14-16.

Jegyárak: 9990 - 16990F-ig

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás