modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

FEZEN Fesztivál

FEZEN Fesztivál
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.
Erre a rendezvényre a TICKETport pontokon is vásárolhat jegyet.

FEZEN 2015 Fesztivál

2015. július 29. - augusztus 1.
Székesfehérvár, MÁV Pálya

A múlt heti magyar nevek után, ismét egy külföldi zenekarral bővül a FEZEN-névsor; a szerelem sötét oldalát megzenésítő finn sikercsapat, a HIM is fellép az idei fesztiválon. A több mint 20 éve pályán lévő, stílusteremtő zenekar augusztus elsején érkezik Székesfehérvárra. A HIM olyan zenekarok mellé csatlakozik az idei FEZEN-en, mint a Judas Priest, a Sabaton, Ákos, a Black Label Society, a Soilwork, Danko Jones, Gus G, a Magna Cum Laude vagy a Hooligans.

Fejér megyei diákjegy:
Minden, Fejér-megyében tanuló, 14-18 év közötti, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező középiskolás igénybe veheti. Vásárolni csak diákigazolvány bemutatásával lehet!
Az ára: 3.990,- Ft.

Fehérvári középiskolásoknak további 500,- Ft kedvezmény, vagyis 3.490,-Ft.

Ezeket a diákjegyeket csak és kizárólag a FEZEN Pontban lehet megvásárolni (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.). Egy diákigazolvánnyal csak 1 jegyet lehet vásárolni, ezt az igazolvány vonalkódjával regisztráljuk.

Az árváltozások minden esetben az adott nap 18:00-kor történnek.

http://fezen.hu

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy egy hiba folytán bizonyos jegyekre 2015. augusztus 6-8-i dátum került. Ezek a jegyek természetesen érvényesek a rendezvény végleges időpontjára (2015. július 29. - augusztus 1.).

Időpontok :


Képek / Videók :

FEZEN 2015
Judas Priest - Painkiller
Bookmark and Share
Megosztás