Jó zsaru - rossz zsaru | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >>

Jó zsaru - rossz zsaru

Jó zsaru - rossz zsaru
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Keith Huff: JÓ ZSARU - ROSSZ ZSARU
(A Steady Rain)
- bűnügyi történet egy részben -

Fordította: Baráthy György

szereplők:
Denny:  Stohl András 
Joey:  Szabó Győző 

Látványtervező:  Szabolcs János 
Dramaturg:  Baráthy György 
Rendező:  Puskás Tamás 

Keith Huff izgalmas és meglepő fordulatokban gazdag bűnügyi történetét alig egy éve mutatták be a Broadway-n, ahol elsöprő sikert aratott, ami nem utolsó sorban a főszereplőknek, Hugh Jackmannek és Daniel Craignek volt köszönhető. A fiatal szerző kétszereplős darabja egyszerre modern bűnbeesés-történet és könyörtelen bosszúdráma - egyszerre mulatató és gondolatébresztő. A mű komor világa a film noir klasszikusait idézi meg. A darab eredeti címe A Steady Rain (Konok eső), és említésre éremes, hogy az amerikai ősbemutató után a világon először Budapesten, a Centrál Színházban látható.

A nagydumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás