Lúdas Matyi | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Lúdas Matyi

Lúdas Matyi
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Lúdas Matyi

Fazekas, Balogh, Schwajda
műveinek nyomán, lovas színházra alakította és rendezte:
Monori Balázs és Márkos Attila

A Magyar Lovas Színház Komárom először 2011-ben tűzte műsorára ezt a kiváló tanító és egyben humoros darabot, óriási sikerrel, majd 2014 évben új szereposztással teljesen átrendezve és felújítva 2014.-ben ismét bemutatta, amit az MTVA a Duna Tv csatornáján többször le is játszott. A siker itt sem maradt el. A nagy érdeklődésre való tekintettel a színház vezetősége úgy döntött, hogy ezt a darabot továbbra is repertoárján tartja.
Rendkívül látványos díszlettel, élő ludakkal és sok lóval, fogatokkal, egy valódi 3D előadás részesévé válhatnak a nézők.
Csodaszép magyar népdalok hangzanak el valódi színházi környezetben.
A humor meghatározó része a darabnak, ami nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is kiváló szórakozást jelent. Egy igazi családi darab, sok tanulsággal és jó szórakozással. Mindenképpen ajánljuk! Nem érdemes kihagyn!

Belépő:
A szektor: 6500 Ft
B szektor: 5500 Ft


További információ: http://www.lovasszinhaz-komarom.hu/

Időpontok :


Képek / Videók :

Komáromi fedeles lovarda
Bookmark and Share
Megosztás