Detail info
Close

Koncz Zsuzsa nagykoncert

Koncz Zsuzsa nagykoncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Koncz Zsuzsa nagykoncert  

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Dátum:  2014. március 14. péntek 20:00  

LEGENDÁS ÉLETMŰ - TIZEDSZER AZ ARÉNA SZÍNPADÁN

Kilenc elsöprő erejű sportcsarnoki koncert után Koncz Zsuzsa ezúttal tizedszer lép az Aréna színpadára, ezzel hazánk egyetlen olyan női előadója, aki sorozatban ennyi megakoncertre vállalkozik. Az biztos, hogy a 10. Jubileumi Nagykoncert méltó lesz példátlan pályafutásához.

Koncz Zsuzsa számára - anélkül, hogy ezt különösebben ambicionálta volna, hiszen ő a jogi egyetemre járt - az Illés zenekarral felvett, Rohan az idő című dal jelentette a „nagy áttörést”. Szörényi Levente szerzeménye (a szövegíró S. Nagy István) a magyar nyelvű rockzene első felvétele lett. A korong minden eladási rekordot megdöntött, és ezzel megnyitotta a hazai hanglemezipar új korszakát.

A 80-as évektől kezdve Koncz Zsuzsa dalszerzőinek népes társasága egyre bővült: Bródy János és Tolcsvay László mellett Bódi László „Cipő”, Lerch István, Bornai Tibor, Gerendás Péter, Závodi Gábor is beállt a sorba. A szövegírók, költők között megjelent a fiatal generáció: Tóth Kriszta és Karafiáth Orsolya is.

Felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, a Ha én rózsa volnék-on át az Ég és Föld között-ig, és a Jöjj, Kedvesem-től a Valaki kell, hogy szeressen-en át a Miért hagytuk, hogy így legyen-ig.

A 10. Jubileumi Nagykoncert a magyar zene és a 2014-es év egyik legfontosabb eseménye. A dalokat ismerni fogjuk, bár mindenkit érhetnek meglepetések… A zenekar, a közreműködők, a sztárvendégek mind azt segítik majd, hogy Koncz Zsuzsa ezúttal is mindenkit elbűvöljön.

Galéria

picture Koncz Zsuzsa nagykoncert
Top