Detail info
Close

Strand - Nagyon Zene Fesztivál

Nagyon Balaton
Strand - Nagyon Zene Fesztivál

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Nagyon Balaton
A Petőfi Rádió bemutatja:
STRAND – Nagyon Zene Fesztivál
Zamárdi, Szabadstrand
2013. augusztus 18-20.

A helyszín sokak számára ismerős lehet. A Balaton Sound után egy hónappal újra színpadok épülnek a zamárdi Szabadstrandon. A háromnapos strandfesztiválhoz névadóként kapcsolódott a Petőfi Rádió, ami sokat elárul a program tartalmáról, a fesztivál hangulatáról.

“Régóta várnak arra a hallgatóink, hogy a Petőfi Rádió által képviselt zenei világ élő koncertek, fesztivál formájában is testet öltsön. A Strand – nagyon zene fesztivál kínálata méltó módon reprezentálja a Petőfi kínálatát.  18-án este 6-kor indul a program és tart augusztus 21-én hajnalig. A fesztivál egyik különlegessége, hogy ebben a 60 órában megállás nélkül koncertek és partik zajlanak, már kora délelőtt is neves zenekarok várják a strandolókat.”  - mondta el Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője

A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, kiknek rádióbarát slágereit csípőből vágják a populárisabb-poposabb punk indulókra mozduló tömegek, világszerte eladott lemezeik példányszáma 7,5 millióra rúg és manapság világszerte a legkeresettebb fesztiválsztárok. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és az év egyetlen magyarországi koncertjét is itt adja majd Yonderboi.

Jegyárak:
Napijegy július 31-ig: 4990 Ft, utána: 6500 Ft.
Háromnapos bérlet július 31-ig: 9990 Ft, utána: 11900 Ft

http://nagyonbalaton.hu/

Top