Detail info
Close

The Beatles emlékest

The Beatles emlékest

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

THE BEATLES emlékest
A Hard Day's Night 50

2014. július 10. csütörtök
Barba Negra Track (Neumann János u. 2.)

Minden idők egyik legsikeresebb bandájának a The Beatles-nek 1964.07.10-én jelent meg az "A Hard Day's Night" című albuma. A világon számos helyen tartanak e jubileumi alkalomból emlékesteket. Természetesen a magyar Beatles rajongók sem maradhatnak efféle csemege nélkül, tehát úgy döntöttünk, hogy mi is készülünk nektek egy kis finomsággal!

Már számos zenész csatlakozott a kezdeményezéshez, ahol élőben hallgathatjátok meg, az ő tolmácsolásukban ezt a nagyszerű albumot, persze, még jó-néhány más Beatles nótával együtt! Mindenkit várunk sok szeretettel a Barba Negra Track-be 2014.07.10-én, az este 19:00-kor kezdődő The Beatles: A Hard Day's Night album kiadásának 50. évfordulójára szervezett emlékestre!

Akik már biztosan fellépnek: Tolcsvay Béla, Szilveszter Jenei, Margit József, Fekete Jenő, Kékesi Bajnok László, Kékesi Dávid (apa és fia) Lászlo Kyru Radovics, Tibor Papp, László-Bigyó Szilágyi, Richard Gabrieli, Attila Héri, Zsolt Derecskei-ék a The Bits zenekarral, Gábor Szántó "Faszi", Gracza Györgyék a "The Beaters Band"-el, Vörös Gábor...

Elővétel: 1000 Ft
Helyszín: 1500 Ft

Top