Detail info
Close

GusGus

GusGus

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

GusGus (ISL) SOLD OUT
lemezbemutató

2014.12.08., hétfő
Akvárium Klub, Nagy Hall
Kapunyitás: 21:00

Az izlandi GusGus új, Mexico című albumát turnéztatja, amit december 8-án a magyar közönségnek is bemutat, az Akvárium Klub Official színpadán.

Az egy másodperc alatt felismerhető, dallamos, fagyos hangulatú izlandi zene legjobb popzenekara új albumával, a Mexico című lemez anyagával látogat decemberben Budapestre az Akvárium Klubba.

A Mexico a Gus Gus leginkább táncos és popos hangzású lemeze. De még ha nem is lenne az, a legtöbbször a techno és a soul címkével körülírt izlandi hármas a koncertekre mindig radikálisan újrahangszereli és táncosabbá varázsolja az összes Gus Gus dalt, most pedig annyira alkalmas erre az alapanyag, hogy ígéretük szerint egyetlen láb sem maradhat mozdulatlan a nézőtéren.

A Mexico turnén a Gus Gus elmossa a határokat egy igazi táncos party és egy pop koncert között sok énekessel, ahol az új album dalai mellé bepakolják az 1995 óta született, ismert slágereket is. Mindezt egy lenyűgöző fényshow kíséri majd, amit minden dalhoz egyedileg terveztek, egy szóval muszáj ott lenni a Gus Gus klubkoncertjén.


Elővételes jegy: 3900 Ft

Galéria

Top