Detail info
Close

ANNA and The Barbies - jubileumi lemezbemutató

ANNA and The Barbies - jubileumi lemezbemutató

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

ANNA and The Barbies 

10 éves jubileumi lemezbemutató koncert

 

Időpont:
2014. november 14.

Helyszín:
Syma csarnok


Az istenek kedvenc játékszerei közé bekerült egy rock zenekar is. Élvezettel helyezik el a bandát a „nagy makett asztalon”, különleges képességekkel ruházzák fel őket, csatákat vívnak vele, a magasba emelődnek, majd egyenként végig görgetik a játékos kedvű istenek a zenekar tagokat a porban, hogy onnét új játékba kerülhessenek….

…. ég és föld között egy lélekvesztőben hánykolódik a banda, helyzetéhez mérten igen vidáman. Szirteknek csapódnak, léket kap a tákolmány és hajótöröttként majd’ egymást falják fel a tagok a túlélésért…

…egy zenekar túlélésének első tíz éve egy szürreálisan groteszk világban, egy 21. századi „törzsi” környezetben, ahol furcsa „faun”-szerű lényekkel kötnek barátságot a zenén keresztül.

 

Ha valahogyan össze kéne foglalni, hogy mire készül az Anna and the Barbies zenekar 10. jubileumi és egyben lemezbemutató koncertjén a Syma csarnokban, ahhoz a fenti pár bekezdés nyújt némi kapaszkodót. Annára és zenekarára jellemző, sodró lendület, extravagáns színpadkép és látvány a nem mindennapi show-val együtt garantált. Táncosok, vendégek, sok sok meglepetés és őrült rock-cirkusz a zenekar fennállásának legnagyobb buliján.

Galéria

picture ANNA and The Barbies - jubileumi lemezbemutató
Top