Detail info
Close

30y lemezmegjelenő koncert

30y lemezmegjelenő koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

30Y
lemezmegjelenő koncert

2014.11.14. 20:00 péntek
AKVÁRIUM KLUB, Nagy Hall

„a 30Y pécsi. a buszjárat, amiről nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. a 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. nem érdemes bliccelni. a beckek tesók, a papa meg az ádi zenészek, de lehetne fordítva is. senki se kalauz. mindegyik ugyanabban hisz. az életnek előre. háttal a halálnak..”

A 30Y ősszel sem pihen. Alig ért véget a fesztiválszezon, máris elkészült a nyárzáró – őszindító koncertklip az idei második kislemez énte című dalára. És ha már kislemez: a zenekar az őszi turnén hangot rabol – a közelgő 3. EP-egyik dalára a koncertlátogatók éneklik fel a refrént - legközelebb Veszprémben és Sopronban. Év végéig a 30Y az ország számos klubjában játszik: többek között; Debrecen, Szeged, Győr, Székesfehérvár, Kapuvár, Miskolc, Kecskemét városában.
Az őszi turné leghangsúlyosabb eseménye az új lemez megjelenéséhez kötődik: november 14-én a budapesti Akvárium klubban lemezbemutató és lemezmegjelenés lesz egyszerre - ott, és csak ott lehet ingyenesen hozzájutni az összes, 2014-ben rögzített 30Y dalhoz – egy korongon.

Jegyárak:
Elővételes: 2 200 Ft

Top