Háry János | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >> OPERA >>

Háry János

Háry János
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Magyar Lovas Színház Komárom
Háry János
a legújabb Magyar népi rockopera
írta és dalszövegek: Márkos Attila
zene: Barcsik Valéria

A kicsit nagyotmondó, mindenki számára ismerős Háry János figurája egy teljesen új köntösben jelenik meg a komáromi előadáson. A vén opsitos története, azért fő vonalaiban megmarad, de a szereplők teljesen más figuraként kelnek életre. Barcsik Valéria  zenéje mindezt kiválóan érzékelteti és jellegzetes módon  nyomatékot adva a darabnak egy meghatározó zenei élményt nyújt fülbemászó dallamokkal. Márkos Attila  írása az elején mintha szorosan követné a már ismert történetet , de egyszer csak szinte észrevétlenül  azonban teljesen más értelmet adva az egész cselekménynek elgondolkodtatja a nézőt. A sok humoros jelenet ellenére , milyen is lesz a vége? Ezt csak az tudhatja meg, aki eljön a Magyar Lovas Színház Komárom  látványokkal teli és művészi igényességgel megalkotott legújabb előadására a Háry Jánosra.

A Szektor: 6500 Ft / B-Szektor: 5500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás