Detail info
Close

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest
„ Most élsz...”

2014. december 21., vasárnap 19:00 óra,
Budapest, Syma Rendezvényközpont

A magyar könnyűzene két, sajnos már elhunyt legendája, Cserháti Zsuzsa és Máté Péter annak idején több ízben is együtt alkotott, még duettjük is született. Nem véletlen, hogy az elmúlt években többeknek is eszébe jutott, hogy közösen emlékezzenek meg e nagyságokról. Rendszerint egyetlen estén, neves művészek közreműködésével. És persze nagy sikerrel, hiszen a dalok több generációban élnek a mai napig is.

A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest azonban  nevével ellentétben nem egy alkalomra szervezett produkció. A tervek szerint az egész országot bejárná a két énekes műveit életben tartó csapat. Ráadásul nem akármilyen összeállításban! Cserháti Zsuzsa dalait Tóth Vera és Keresztes Ildikó szólaltatja meg, Máté Péter számait pedig Varga Miklós és Mujahid Zoltán adja elő. Bennük nem csak az a közös, hogy ugyancsak egy ország kedvencei – mindannyian imádják és természetesen énekelték is már ezeket a slágereket.

Néhány vidéki előadás után Budapesten kerül sor a legnagyobb szabású koncertre, december 21-én a SYMA Csarnokban. Az emlékest háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám három megszokott társa mellett ezúttal olyan vendéget is köszönthet a színpadon, aki Cserháti Zsuzsa alkotótársa volt: ezen a napon Charlie is elénekel néhány dalt!


Belépő: 3490-7990 Ft
gyermekeknek 6 éves kor alatt ingyenes.

www.facebook.com/cserhatimate 

Galéria

picture Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest
Top