Detail info
Close

Nightwish Budapest

Nightwish Budapest

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Nightwish

Budapestre költözik a júliusi Nightwish koncert

Csütörtökön jelentették be a tokaji Kingdom of Hegyalja szervezői, hogy a július 15-19-re tervezett fesztivál elmarad, így a nulladik napi sztárfellépő, a Nightwish sem játszik majd Tokajban. A koncert azonban nem marad el: a finn szimfonikus metal csapat július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép majd fel a Sorronia társaságában. A fesztiválra megváltott bérletek és aznapra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.


Közleményben nyugtatta meg a Nightwish rajongóit a Concerto Music: bár az idei Kingdom of Hegyalja Fesztivál sajnos elmarad, a Nightwish tokaji fellépését szervező ügynökség gondoskodik arról, hogy a finn szimfonikus zenekar az eredetileg tervezett napon, új helyszínen léphessen fel Magyarországon. Alig egy nap alatt sikerült megfelelő méretű új helyszínt találni a komoly technikával érkező nemzetközi produkciónak: a Nightwish és a Sorronia július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán, azaz a Pecsa Music Gardenben lesz látható.

A fővárosi koncertre jegyek vásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában, de a Kingdom Of Hegyalja Fesztiválra megváltott bérletek és nulladik napi jegyek is érvényesek a budapesti koncertre. A Kingdom Of Hegyaljás jegyeknél a visszaváltás lehetősége is nyitott, amivel kapcsolatban a http://kingdomofhegyalja.hu/ weboldalon és a jegy@kingdomofhegyalja.hu e-mail címen érdemes tájékozódni.

Jegyár: 6990 Ft
Július 10-től és a koncert napján 7.990.-

Galéria

picture Nightwish Budapest
Top