Detail info
Close

DUDIK Fesztivál

DUDIK Fesztivál

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

DUDIK Fesztivál 2015
2015. Június 11-14.
Dunaújváros, Alsó Duna-part

A DUDIK - Dunaújvárosi Diák Köztársasági Napok, 2009-ig Főiskolás Napok néven futott. Az azóta igazi mini fesztivállá nőtt zenés-koncertes rendezvény idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre. A festői felső dunapartot a Duna felől hatalmas ápolt park határolja, rendezett lejáratokkal, vízelvezetéssel, a sétányokon padokkal, a parton játszótér és sportterület található. Az idei helyszín az elmúlt két év után újra visszakerül az Alsó-dunapart jól megszokott "zsiráfjához" és  igyekszünk az idén is, a  hazai zenei világból elhívni a legnevesebb zenekarokat, fellépőket, lemezlovasokat.

OTP-MOL Nagyszínpad
Csütörtök: Wellhello, Halott Pénz, Belga
Péntek: HoneyBeast, Vad Fruttik, Punnany Massif
Szombat: Szabó Balázs Bandája, Supernem, Quimby
Vasárnap: Kowalsky meg a Vega, Tankcsapda

A színpadi fellépők mellett idén is kinyit a DUDIK partyaréna ahol a fellépők között lesznek: DJ Metzker Viki,  Stereo Palma, Drop The Cheese és még sokan mások.

A kisszínpad fellépőii pedig a városi zenekarok lesznek. (Részletek hamarosan)
A zenei előadások mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a művészetekre, ezért a tavalyi évhez hasonlóan, idén is több Munkácsy díjas művész segíti a helyszín kialakítását.

A napközbeni programok is fontos részét képezik a fesztiválnak, a város különböző civil szervezeteivel közösen próbálunk olyan programokat szervezni, ami nem csak a bulizni vágyókat csalják le a rendezvényre, hanem a családok igényeit is kiszolgálják. Ilyen program például, a környező borvidékek borainak megismertetése, kutyás bemutató és még sok más.

Jegyárak (június 9-ig):
Felnőtt bérlet:6990 Ft
Diák bérlet:4990 Ft
Napijegy:3490 Ft
Kempingjegy (csak a helyszínen):1000 Ft/4 nap

Galéria

picture DUDIK Fesztivál
picture DUDIK Fesztivál
picture DUDIK Fesztivál
picture DUDIK Fesztivál
picture DUDIK Fesztivál
picture DUDIK Fesztivál
Top