Detail info
Close

4. Paloznaki Jazz Piknik-2 napos piknikbérlet

Paloznak
4. Paloznaki Jazz Piknik-2 napos piknikbérlet

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

4. Paloznaki Jazz Piknik-2 napos bérlet

2015. augusztus 7-8-án negyedszer rendezik meg a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a tavalyi nyár nagy meglepetése volt: két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba.  A Jazz Piknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. 

2015-ben a szervezők 3 színpaddal és 15 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók.

A T-Systems nagyszínpadon péntek este az AmoebaFábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. Szombaton az Infinity kezdi az estét, utánuk a Soul Surge következik, majd egy igazi jazz csillag lép színpadra: a szaxofonlegenda, Candy Dulfer perdíti táncra a közönséget.

A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán BandPribojszki Mátyás és zenekara, majdLittle G. Weevil lép fel. A szombat Myra Monoka live act-jével indul, majd Gubás Gabi és zenekara valamint a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet.

Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén! Ez a fesztivál idén is más lesz mint a többi!

www.jazzpiknik.hu
4. Paloznaki Jazz Piknik Általános Szerződési Feltételek

Galéria

picture 4. Paloznaki Jazz Piknik-2 napos piknikbérlet
Top