Detail info
Close

Soma Mamagésa: Választható változások

Soma Mamagésa: Választható változások

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Soma Mamagésa: Választható változások

Helyszín: Villány Úti KonferenciaközpontIdőpont: 2016.02.14. 19:00
Jegyár: 3500 Ft

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, ma már inkább úgy mondanám spirituális megközelítésekkel, illetve egy ideje pszichológiával is. Az ezredforduló nagyon sok szempontból új korszakot nyitott az emberiség fejlődésének útján. S mivel - holisztikusan szemlélve minden mindennel összefügg - ez a közös változás mindenre és mindenkire kihatással van, és persze mindennel össze is függ. A spirituális értelemben vett felébredés épp úgy egyénre szabott, mint a reggeli ébredésünk. Ébredezésünk folyamatában, pedig egyre több technika, és segítő módszer szolgálhat minket, hogy szabad emberként egyre közelebb jussunk isteni önvalónkhoz, és a harmóniához.
Évek óta járom az országot előadásaimmal, melyek elsősorban az öntudatra ébredés fontosságáról, és a spirituális felébredés jelentőségéről szólnak.
A jövő évtől továbbra is foglalkozom a tévé munkám mellett, spirituális témával, és folytatni szeretném az országjáró körutamat előadásaimmal. Kb. másfél órás előadásaim után egy nyitott, interaktív beszélgetés következik, amikor is, a közönségben ülők is föltehetik kérdéseiket.

Top