Detail info
Close

Nyári Károly Szimfonikus koncert

Nyári Károly Szimfonikus koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Nyári Károly Szimfonikus koncert

Időpont: 2015. december 27. vasárnap 20 óra
Helyszín: Erkel Színház, 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.
Küzreműködik: Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal a megújult, nagy múltú Erkel Színház falai között.

A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjére készül a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikusokkal és a big-band zenekar egyedi hangzásával. A könnyűzenei koncerten az előadó pályájának meghatározó legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg, műfaji határokat átlépve. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban. A rendhagyó esten egy igazán meglepő és soha nem látott családi produkciónak is szem és fültanúja lehet a nagyérdemű egy elsöprő zenei élmény keretei között. 

Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében

 A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Galéria

picture Nyári Károly Szimfonikus koncert
Top