Doro | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Doro

Doro
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Doro

2016.12.04. 20:00
Barba Negra Music Club, Budapest

2016 telén végre ismét útra kel DORO Pesch, aki Németország és Hollandia mellett december 4-én Budapesten is fellép! A német metal királynő és zenekara egy 30 éves születésnapi DVD kiadása mellett új stúdiólemez készítését is tervezi, de még ezt megelőzően, márciusban Love's Gone To Hell címen tesz majd közzé egy új nótát és videót.

A 2016-os téli turnéval kapcsolatban DORO így nyilatkozott: „Én és a fiúk nagyon boldogok vagyunk, és alig várjuk már, hogy újra személyesen is találkozzunk a rajongókkal. Ez a téli koncertkörútunk Németországban már szinte hagyománynak számít nálunk, amit ebben az évben sem tervezünk megszakítani.“

A budapesti koncertre látogatók hamisítatlan DORO show-ra készülhetnek, amely az elmúlt 33 év számos nagy slágerét tartalmazza, köztük természetesen sok Warlock nótát is. Emellett a Love's Gone To Hell című új dal és több más meglepetés is felcsendül majd.

Jegyár: 6500 Ft, a koncert napján 6900 Ft.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás