Detail info
Close

Hooligans 20 éves Jubileumi koncert

Hooligans 20 éves Jubileumi koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Hooligans 20 éves Jubileumi koncert

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2016.11.12.
Jegyárak: 4900 - 10900Ft

"A Hooligans tagjairól tudjuk, hogy gyerekkoruk óta a zene és a koncertezés megszállottjai. 2016-ban már 20 éve annak, hogy a Hooligans név égisze alatt ontják a slágereket és szórakoztatják a nagyérdeműt országhatáron innen és túl. A jubileumi turné megkoronázására egészen november 12-ig kell várnunk, amikor is Budapesten a Papp László Sportarénában valósítják meg pályafutásuk legnagyobb koncertshowját.

A Hooligans pályafutásáról számadatok is léteznek a statisztikákban, de a legbeszédesebb a közel 20 rádiós sláger, melyeket az évek múltával sem hanyagolnak a rádiós szerkesztők. Gondoljuk csak a Királylányra vagy akár a Félemberre, de biztosan elhangzik ezen az estén is a Legyen valami és a Paradicsom a sok ismert sláger mellett. Az idáig megjelent lemezeik mindegyike elérte az aranylemez státuszt, de akad itt tripla platinalemez minősítésű korong is. Egy biztos, hogy a XX. jubileumi évben megjelenő nagylemez dalaiból is terítékre kerül pár dal november 12-én az Arénában.

A látványos koncertjeiről híres banda ezúttal is kitesz magáért efelől nem lehet kétségünk. Az elmúlt években nagy sikerrel zajló szimfónikus koncertjeikről ismert Magyar Virtuózok Kamarazenekar sem elhanyagolható ezen az estén."

A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Top