Amon Amarth, Grand Magus | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Amon Amarth, Grand Magus

Amon Amarth, Grand Magus
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A Hammer Concerts bemutatja:
Amon Amarath

Jomsviking lemezbemutató

2016.12.06. 18:00
Barba Negra Music Club, Budapest

Jegyár: 7999 Ft

Az új Amon Amarth album, a Jomsviking hivatalosan március 25-én jelent meg. A Jomsviking a svédek első konceptalbuma, amely egy tragikus történet a szeretetről és a bosszúról.

Az északiak megtartották a rájuk jellemző himnikus és dallamos, ugyanakkor kellően súlyos és fémes védjegyeket, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg, a dobokat pedig – a kilépett Fredrik Andersson helyén – egy session-ütős, Tobias Gustafsson (ex-Vomitory) játszotta fel.

Az idei Rockmaratonon már elcsíphetted a vikingeket, de ha lemaradtál, vagy ismételnél, decemberben a Barba Negrában a helyed.

A turné állandó vendége az ex-Spiritual Beggars énekes Janne "J.B." Christofferson vezette svéd metalos Grand Magus lesz. Swords Songs címmel május 13-án jelent meg a nyolcadik albumuk, a 2014 elején kiadott Triumph And Power folytatása.

Vendég: Grand Magus

Kapunyitás és információ: www.facebook.com/hammerconcerts

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás