Vivaldianno | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >>

Vivaldianno

Vivaldianno
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Vivaldianno - A tükör városa

Időpont: 2016.11.13. 19:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Egy hátborzongató történet a barokk kor zsenije, Antonio Vivaldi reményteljes ám veszteségekkel teli életét dolgozza fel újszerű megközelítésben. A 3D-s show barokk zenei alapokra épül, kortárs zenei hangzással és modern lendülettel.


A VIVALDIANNO szerzője Michael Dvořák cseh zenész és producer, aki Jaroslav Sveceny, cseh hegedű virtuózt kérte fel a közös munkára. A szövegkönyvet Tomas Belko, szintén cseh zenész, forgatókönyvíró és dramaturg írta. Az esemény vizuális koncepciója a Prague's Eallin Animation Company munkatársa Kosuke Sugimoto japán művész, rendező és animátor fantáziájából született meg.
A szimfonikus és könnyűzenei hangszereléssel ellátott zenekar két hatalmas kivetítő között a színpad középső részét foglalja el.


A páratlan zenei élményt tovább fokozza a 3D hatás, a komplex és kifinomult fény design, ami a legmodernebb technológiával valósul meg.

Célunk, hogy a műsor látogatói látványos zenei és vizuális élménnyel gazdagodjanak, egyúttal megismerhessék a barokk géniusz Antonio Vivaldi munkásságát új elgondolásban. A koncerteken egy sor kiváló zenész és karmester kap lehetőséget arra, hogy eredeti és érzelemdús zenét közvetíthessenek, amely könnyen fogyasztható minden korosztály számára.

Időpontok :


Képek / Videók :

Vivaldianno
Vivaldianno
Vivaldianno
Vivaldianno
Vivaldianno
VIVALDIANNO 2016 WORLD TOUR TRAILER
Vivaldianno Tour 2015 – City of Mirrors, O2 Arena
https://www.youtube.com/watch?v=3y-jxNOT6lY
https://www.youtube.com/watch?v=0q3z1US-r6c
Bookmark and Share
Megosztás